• Teste
  • Pontul
    Săptămânii
  • Resurse
  • Evenimente
  • Calculatoare
  • Știri

Nu crede agenţiile de pariuri când fac daruri

06 Sep 2017
Pontul săptămânii

Ultimele găselniţe în materie de racolat noi jucători sunt pariul far risc şi bonusul de bun venit dar care se dovedesc ulterior câştiguri iluzorii din cauza condiţiilor impuse de organizatori.

Ne-am obişnuit cu articolele strecurate prin presa sportivă sau site-urile generaliste în căutare disperată de bani din care aflăm că X şi-a multiplicat banii (de 2, 3 sau Y ori în funcţie de efectul dorit) completând un bilet norocos/inspirat la nu ştiu ce agenţie de pariuri sportive. Citeşti şi te întrebi de ce n-ai fost şi tu pe fază...Cum însă lumea a început să-şi dea seama că marea majoritate a jucătorilor pierde dar organizatorii pariurilor prosperă, s-au inventat alte cârlige de marketing.

Avem astfel articolele cu ponturi pentru pariori şi advertorialele cu agenţiile de pariuri care s-au gândit să facă pe bunul samaritean cu clienţii oferindu-le ceva bani de cheltuiala pentru plăcerea lor cea mare. Căci cum altfel să interpretezi iniţiativa de a oferi pariuri fără risc, în care cei care pierd îşi pot folosi banii să parieze din nou sau iniţiativa ca fiecare jucător să primească o anumită sumă la primul bilet cumpărat ori sau o fracţie/un multiplicator al sumei pariate pentru a-şi majora câştigul (dacă el există)?

Primul impuls este să te gândeşti că antreprenorii investesc în acest fel în marketing şi aruncă nişte bani încercând să-şi formeze viitoarea clientelă captivă (dependenţa de pariurile sportive nu e deloc de neglijat). Dar dacă treci peste această ipoteza şi te apuci să citeşti pe îndelete regulamentul destul de stufos al acestor campanii, afli invariabil că sumele câştigate ca efect al bonusurilor de bun venit nu pot fi ridicate imediat. Banii trebuie rulaţi mai întâi de un număr de ori-am văzut o agenţie care cerea rulaj de 25 ori bonusul acordat! Or, în aceste condiţii, şansele ca cineva să plece cu bani acasă mulţumită „generozităţii” caselor de pariuri sunt infime, mai ales dacă vrea să-i multiplice agresiv alegând meciuri cu cota mare (adică dacă pariază pe mari surprize). Chiar şi mergând pe mâna favoriţilor, în 25 de încercări ai toate motive să te temi că măcar într-una calculele hârtiei vor fi infirmate. Mulţi care păţesc însă asta vor avea impresia că au fost aproape de un mare câştig, mai ales dacă s-au poticnit spre finalul ciclului impus, şi vor veni cu bani personali să repete procesul, poate, poate...Şi uite aşa clubul dependenţilor de pariuri îşi măreşte mereu rândurile.

ÎNTREABĂ EXPERTUL

Întreabă expertul

Ai întrebări? Avem răspunsuri!

ABONARE LA NEWSLETTER

Newsletter

Abonare la Newsletter