• Teste
  • Pontul
    Săptămânii
  • Resurse
  • Evenimente
  • Calculatoare
  • Știri

Economisiti mult, vine o noua criza!

11 Feb 2018
Pontul săptămânii

Ca va urma o noua criza, pare destul de clar. Nu va fi anul acesta, ci mai probabil in 2019 sau cel tarziu in 2020. Ca ea va lovi mai dur decat precedenta, e la fel de evident. Oamenii sunt mai slabiti decat inainte, firmele sunt mai vulnerabile decat inainte, pana si Statele o duc mai rau din cauza datoriilor imense acumultae. Fiecare traieste o drama. E drama  Pacientului.


A fost diagnosticat cu o banala raceala, desi avea cancer. Medicii se grabeau la congrese. Boala s-a agravat. Medicii au refacut diagnosticul, dar boala avansase prea mult. La rand stau pacienti cu boli mult mai grave. Desi incearca perfuzii, medicii nu observa un lucru banal. Serul injectat e de vina. Banii vin dintr-un sistem financiar bolnav care trebuie curatat. Cativa jucatori mari din sistemul bancar refuza, insa, carantina.

Am mai spus-o: pana cand bancile nu vor fi reglementate, putem spera orice, putem visa strategii pentru ca tot degeaba. Bancile detin datoriile Statelor. Statele trebuie sa reglementeze sistemul bancar. Partea proasta e ca nu ai lideri. Cangrena avanseaza rapid.

Medicii fac congrese, ale caror concluzii sunt identice. Pacientul trebuie operat, vom face o echipa coordonata care sa faca operatia. De 8 ani se promite, de 8 ani congresele se tin lant. Uitati-va la ultimele declaratii de final de reuniuni G7, G8, G20 si veti intelege ce vreau sa spun.

Treburile se complica cu o viteza mai mare decat se cauta solutii.

Masurile radicale care trebuie luate sunt putine. Pacientul e aproape in coma. Doctorii insa sunt preocupati de congrese.

Recomandare: economisiti cat mai mult si puneti bani deoparte ! Veti avea nevoie de ei!

In rest, multe nu ar fi de zis. O seara frumoasa tuturor!

Dan Popa

ÎNTREABĂ EXPERTUL

Întreabă expertul

Ai întrebări? Avem răspunsuri!

ABONARE LA NEWSLETTER

Newsletter

Abonare la Newsletter