• Teste
  • Pontul
    Săptămânii
  • Resurse
  • Evenimente
  • Calculatoare
  • Știri

Parteneri

PROVIDENT

Inițiator și susținător al proiectului SiguranțăFinanciară.ro.
Provident Financial România este o instituție financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naționale a României și este specializată în acordarea de împrumuturi de valoare mică, pe termen scurt, și este prima instituție financiară din România care oferă împrumuturi la domiciliu.

www.provident.ro
Burcash

Burcash: managementul banilor este primul program independent de educaţie financiară din România, care te va ajuta (1) să ai o imagine clară asupra obişnuinţelor tale financiare, (2) sa iţi creezi şi aplici planul personal de dezvoltare financiară şi (3) să știi unde, cum și când poţi să investeşti resursele financiare.

www.burcash.ro
Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta

Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta (SDD) este o organizaţie non-guvernamentală înfiinţată în anul 2004, în scopul protejării Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării. Sloganul sub care SDD își desfășoară activitatea este: “În luptă cu oamenii, pentru binele naturii și, în final, pentru binele oamenilor”.

www.salvatidelta.ro
Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis

Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis este o organizație neguvernamentală de mediu, înființată cu scopul clar de face legi din principiile dezvoltării durabile. Astfel, este depășit stadiul dezbaterilor mai mult sau mai puțin productive despre problemele cu care se confruntă mediul din România și se încearcă găsirea și promovarea soluțiilor la nivelul politicilor publice din România.

www.ecopolis.org.ro

ÎNTREABĂ EXPERTUL

Întreabă expertul

Ai întrebări? Avem răspunsuri!

ABONARE LA NEWSLETTER

Newsletter

Abonare la Newsletter