• Teste
  • Pontul
    Săptămânii
  • Resurse
  • Evenimente
  • Calculatoare
  • Știri

Cinci lucruri pe care merită să le cumperi în septembrie şi octombrie

13 Aug 2019
Consum responsabil

Vacanţa de vară e aproape de final. Dar trebuie să te gândeşti cum poţi avea mai mulţi bani vara viitoare. Septembrie şi octombrie sunt lunile care vin cu nostalgie post-estivală. E vremea pentru planuri noi. Bugetul tău anual poate câtiga sume considerabile dacă vei face câteva achiziţii în această perioadă

1. Haine şi încălţăminte pentru sezonul următor - Toamna este sezonul reducerilor şi al lichidărilor de stoc. De la costume de baie, colecţiile de vară atât pentru haine cât şi pentru încălţăminte sunt la cele mai mici preţuri. Aşa că ar trebui să te gândeşti dacă nu cumva este cel mai bun moment pentru a te pregăti pentru vara următoare încă de pe acum, iar la anul, când preţurile sunt mult mai mari, să foloseşti banii pentru altceva.

2. Vacanţă şi bilete de avion. Cele mai bune luni pentru a cumpăra bilete de avion sunt septembrie, octombrie şi ianuarie. Fie că este vorba despre o vacanţă de toamnă sau chiar pentru rezervarea biletelor pentru primăvara sau vara anului viitor, următoarele două luni sunt cele mai potrivite pentru aşa ceva.

3. Mobilă, bricolaj, decoraţiuni interioare, materiale de construcţii, plante, flori, mobilier de grădină. Urmăreşte lichidările de stoc şi reducerile pentru că în perioada septembrie-octombrie vei găsi numeroase oferte la preţuri mult mai mici ca în restul anului.

4. Aer condiţionat. Aparatele pentru climatizare au cele mai mici preţuri în această perioadă şi nu vei avea probleme cu montajul deoarece specialiştii nu mai au programul atât de încărcat toamna.

5. Maşina este poate a doua investiţie importantă după o locuinţă. Specialiştii spun că septembrie este cea mai bună perioadă pentru a căuta o maşină, fie că este vorba despre una nouă, dar şi dacă vă gândiţi la un automobil second-hand. Studiile arată că doar în ultimele zile din decembrie poţi găsi oferte mai bune pentru un autoturism.

ÎNTREABĂ EXPERTUL

Întreabă expertul

Ai întrebări? Avem răspunsuri!

ABONARE LA NEWSLETTER

Newsletter

Abonare la Newsletter