• Creditare
  Responsabilă
 • Teste
 • Pontul
  Săptămânii
 • Resurse
 • Evenimente
 • Calculatoare
 • Știri

Câștigă cu afacerea ta!

Competiţia Afacerea ta şi-a desemnat câştigătorii!

Vă mulţumim tuturor celor care v-aţi înscris afacerea în competiţia Afacerea ta. Juriul, format din Marius Ghenea, antreprenor român, Cristian Dogaru, jurnalist economic şi Silvia Popescu, director comunicare şi relaţii externe în cadrul Provident, a decis care sunt afacerile câştigătoare şi cei 3 mici antreprenori români care vor primi câte 1.000 de euro şi câte 10 ore de consultanţă cu Marius Ghenea.

Câştigătorii sunt:

 1. Otilia Nica, FDP DIVERS MEDIA PLUS SRL, Răzvad, Dâmboviţa
 2. Florin Cobuz, NOD MAKERSPACE, Bucureşti
 3. Alexandra Cornea, www.zazaboutique.ro, Bucureşti        

Aceştia vor fi contactaţi, telefonic şi prin e-mail, pentru a li se comunica cum pot intra în posesia premiilor.

Găsiţi lista celor 10 afaceri care au intrat în etapa finală, aici.
Vă mulţumim!

 

 

Cine este Marius Ghenea?

Este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori români, un business-angel cu exit-uri de succes, prezent în toate topurile Capital și Forbes din ultimii ani și în clasamentele revistelor de profil din România. Este, de asemenea, Senior Advisor pentru foundurile de investiții 3TS Capital și președinte al Asociației Române a Magazinelor Online, fiind implicat și în conducerea și fondarea altor asociații

antreprenoriale. Activeazâ ca Board Advisor și profesor de Entrepreneurship în programul EMBA în cadrul Maastricht School of Management România, Board Member în Programul pentru Fundații Comunitare și in juriul European Venture Contest. Este cunoscut și ca invitat permanent al emisiunii TVR “Arena Leilor”, mentor al SchoolforStartups România și autor al cărții “Antreprenoriat, drumul de la idei și oportunități la succes în afaceri”.

Pentru detalii complete legate de desfășurarea competiției, te rugăm să consulţi Regulamentul Oficial şi Mecanismul de înscriere.

 

CE TREBUIE SĂ FACI:

Completează formularul de mai jos în perioada 15 aprilie – 7 iunie şi descrie-ne afacerea ta din perspectiva eficienţei, a rezultatelor obţinute şi a planurilor de viitor. Trimite-ne poze şi video prin care să ne araţi cât de mândru eşti de afacerea ta.

Între 8 și 14 iunie, un juriu compus din specialiști va decide dacă afacerea ta ajunge în finala competiției, care se va desfășura între 15 și 21 iunie. Iar pe 24 iunie vei fi anunțat dacă ești unul dintre câștigători.

Completează chiar astăzi formularul de mai jos și înscrie-te împreună cu afacerea ta în competiție!

 

SUCCES!

 

 

 

ÎNTREABĂ EXPERTUL

Întreabă expertul

Ai întrebări? Avem răspunsuri!

ABONARE LA NEWSLETTER

Newsletter

Abonare la Newsletter